Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás
Aluxa faipari gyártókapacitás, lapszabászat logó

A lapszabászattól a bútorgyártásig minden egy helyen!

ALUXA - Faipari gyártókapacitás

Lapszabászat vagy sorfuratozás?
És még kilincsek is kellenének?
Takarítson meg időt és pénzt!

Bútorgyárunkban minden asztalosipari
vagy bútorkészítéssel kapcsolatos kívánságát teljesíteni tudjuk!

Ceglédi bútorüzemünkben szinte nincs olyan a bútorgyártással, asztalosipari szakmunkával kapcsolatos munkafolyamat aminek elvégzésére ne lennénk felkészülve. Az Aluxa Cégcsoport foglalkozik nagyszériás bútorkészítéssel és egyedi bútorok nagyon alacsony példányszámban való gyártásával egyaránt, ezért bútorgyárunkban lehetőség van akár egyszeri, sok kézimunkát igénylő megrendelések teljesítésére is, de nem riadunk vissza az akár több száz tételt tartalmazó megrendelésektől sem.

Legyen szó bútor összeszerelésről, fűrészárú szárításról, CNC szakmunkákról, lapszabászati megrendelésekről, élzárásról, faanyag táblásításról, szakembereink és jólfelszerelt modern gépparkunk a rendelkezésére áll, hogy az Ön megrendelése ellenőrzött körülmények között, magas minőségben, rövid határidővel készülhessen el.

Emellett ceglédi bútorgyárunkban és bemutató termünkben szinte bármilyen bútorszerelvényt és kiegészítőt beszerezhet. Vásárlóink számos katalógust böngészhetnek át, hogy valóban az Ő igényeiknek legmegfelelőbb, legjobb és legkedvezőbb áru bútorszerelvényt vásárolhassák meg.