Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás
Aluxa faipari gyártókapacitás, lapszabászat logó

A lapszabászattól a bútorgyártásig minden egy helyen!

Tíz ok, amiért minket válasszon!A mai bútorok nem egyszerûen funkcionálisan célszerûek, hanem egyedileg megválasztható arculatot, stílust kaphatnak, akár olyat, mint a gazdájuk.
Világunkban az önkifejezés mindenkinek célja, legyen az életvitel, zene vagy lakáskultúra.
Ezt a szemléletet tette magáévá az ALUXA azzal, hogy olyan bútorokat készít, ami a megfizethetõ kategóriában váltja valóra legmerészebb álmait.
100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásunk közel másfél évtizede van jelen a hazai és a közép-európai bútorpiacon. Ez idõ alatt számtalan, azóta is visszatérõ, az átlagemberek és a felsõ tízezer tagjai közé tartozó ügyfelet szereztünk, és tartottunk meg.

A következõ oldalakon a szívünkhöz egyik legközelebb álló termékcsaládunkat mutatjuk be: a tolóajtókat, gardróbokat, beépített szekrényeket. Cégünk ezzel alapozta meg a ma már minden igényt kielégítõ stabil választékát és stabil, jó hírnevét.

Legyen az egy fél elõszobányi hely egy panellakásban, egy leválasztandó szobarész, vagy Carrie Bradshow kisebb lakásméretû gardróbja - mi készen állunk!