Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás
Aluxa faipari gyártókapacitás, lapszabászat logó

A lapszabászattól a bútorgyártásig minden egy helyen!

Értékeink

Mi nem csak értünk a munkánkhoz, de szeretjük is!

Az Aluxa Cégcsoport bútorgyárában közel fél évszázada folyik bútorkészítés. A munkával töltött mindennapokban igyekszünk odafigyelni, hogy a bútorgyártás ne válljon rutinná, hogy az asztalos munka szépségét megőrizzük, a fával való kézimunka hagyományait ne töröljék el a modern gépesített megoldások. Úgy gondoljuk, hogy szép bútort az készít aki szereti munkáját,, aki meglátja a feldolgozatlan nyers fahasábban a leendő bútor körvonalait.

Kollégáink többsége több évtizede dolgozik fával, munkájuk a hivatásuk is. Fontosnak tartjuk, hogy az Ő szaktudásukat és elhivatottságukat a fiatal, az asztalisipari munkákkal most ismerkedő kollégák is elsajátítsák. Ma persze elkerülhetetlen a modern technika használata, de mindent megteszünk azért, hogy bútoraink készítése során a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel járjunk el, hogy bútoraink tükrözzék ezt a törődést, szeretetet amivel kollégáink bánnak a fával.

Emellett a gondos tervezésnek, a szigorú gyártási előírásoknak és minőségellenőrzésnek köszönhető az Aluxa Cégcsoport egyedi bútorainak, beépített szekrényeinek, szállodabútorainak jó hírneve.